La Festa Major Alternativa

 

La Festa Major Alternativa de Sant Boi és un esdeveniment independent i completament autogestionat impulsat i organitzat per persones individuals i entitats de Sant Boi que creuen en la cultura feta des del poble i per al poble.

És una festa organitzada de manera voluntària per santboians i santboianes! S’impulsa des de l’Associació Amics de l’Ateneu Santboià i s’hi sumen altres entitats locals i persones a títol individual amb ganes de participar i fer la festa major que realment volem: amb un esperit més popular i participatiu, amb una vessant cultural però alhora també social, donant suport i potenciant els artistes de la nostra vila i transmetent i generant un discurs crític vers les formes de consum passiu de la cultura a la nostra societat.


 

ENTITATS I COL·LECTIUS VINCULATS A LA FMA

 

Les entitats i col·lectius poden trobar en la FMA un espai on aconseguir recursos per als seus projectes, fer difusió de els seves activitats i implicar-se en un projecte. La seva participació aporta varietat, més diversitat de  públic i més persones voluntàries que donen un cop de mà durant el desenvolupament del projecte.

Les entitats que formem part del projecte en l’edició 2017 som:

Associació Cultural Amics de l’Ateneu SantboiàCasal Cultural Popular El BaluardNiu, Grup de criança, Esplai GreskaCol·lectiu KarxofarockAssociació Juvenil Sound & Light , VIO


 

VOLS SABER-NE MÉS?

 

Fent clic en aquest enllaç podràs conèixer més detingudament què és i com es realitza la FMA.  Al llarg del document, trobaràs diversos apartats on s’exposen i s’expliquen els elements que configuren i generen aquest projecte: el context i la definició del projecte. D’altre banda, per poder plasmar les tasques de producció que suposa organitzar la festa, es tracten els continguts que es duent a terme durant la organització de la FMA.


 

CONTACTA

Pots contactar amb nosaltres a través del correu electrònic festamajoralternativa@gmail.com